Polenpandje

Polenpandje heeft zich gespecialiseerd in de huisvesting van arbeidsmigranten.

Hoge opbrengst. U ontvangt een hogere huur dan bij verhuur aan particulieren.

Wij hebben voor u de huurder die een optimaal rendement van uw woning realiseert.

Direct verhuren aan een gerenommeerd uitzendbureau zonder tussenpersonen.

Korte lijntjes en heldere afspraken. De volledige verantwoordelijkheid voor de correcte huisvesting ligt bij de huurder.

Als verhuurder bent u verzekerd van minimaal 12 maanden huurinkomsten zonder problemen of bijkomende kosten.

Alles geregeld: van noodzakelijk onderhoud, tot inrichting, tuinonderhoud en afvalverwerking.

Afhankelijk van de mogelijkheden van uw pand en gemeentelijk bepalingen zorgen wij voor een optimale bezetting van uw woning met als resultaat een gegarandeerde maximale huuropbrengst.

Geen gezeur over gedateerde inrichting of isolatie. Tevreden bewoners die respect hebben voor uw woning en dankbaar dicht bij hun werkplek woonachtig zijn.

Wij werken uitsluitend met betrouwbare marktpartijen die bewezen en aantoonbaar respectvol omgaan met hun medewerkers en de huisvesting daarvan.

Bent u het gezeur van particuliere huurders ook moe?
Het valt nog niet altijd mee om een goede en betrouwbare huurder te vinden die uw woning bewoont zoals je zou mogen verwachten en die op tijd en voor een langere periode de huur overmaakt. Veel huurders verlangen luxe en comfort tegen een zo laag mogelijke huurprijs.
Arbeidsmigranten werken hard en zijn dankbaar met elke willekeurige woonruimte. Zij gaan respectvol om met uw woning want deze is in de meeste gevallen luxer dan wat ze gewend zijn. Er worden geen auto's met internationaal kenteken in de straat geparkeerd dus ook mogelijke overlast voor uw buren wordt tot een minimum beperkt.

Minimaal twee inspecties per week, door middel van huisbezoek, worden uitgevoerd om te constateren dat alle regels en normen en waarden worden nageleefd. Indien dit niet het geval is dan worden de bewoners daar op aangesproken en hiermee worden misstanden voorkomen. Uiteraard bent u zelf als eigenaar ten allen tijde gerechtigd om ook eens uw woning te inspecteren.

Indien er meerdere mensen in uw woning verblijven is dat altijd een gemengd gezelschap, mannen en vrouwen. Nooit een woning met uitsluitend mannen, dus er hangt een andere sfeer indien er ook vrouwen wonen.

Meerdere personen op een kamer? Uitsluitend stelletjes!

Huisvesting vindt plaats conform SNF normering.

Geen kosten verhuurder! Huurder betaalt de gebruikelijke makelaarscourtage!

Inschrijven bij Van Gestel Vastgoed Management