Verhuren

VGVM heeft zich gespecialiseerd in de huisvesting van (internationale) werknemers, van diverse regionale en (inter)nationale bedrijven.

Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden van uw pand, brengen we het aanbod onder de aandacht van specifieke doelgroepen. Bijvoorbeeld expats van ASML, NXP en Philips of medewerkers van de TUe, fontys of de NATO.

Daarnaast bedienen we ook het segment huisvesting van arbeidsmigranten. Dit zijn veelal Europeanen die voor korte of langere tijd via uitzendburo's in diverse branches werkzaam zijn. U kunt hierbij denken aan logistiek en transport (distributiemedewerkers, magazijnmedewerkers), voedsel (uitbeners, slachters, groenteverwerking), agro (landarbeiders), techniek (monteurs, installateurs).

Maar altijd kijken wij naar uw voorkeuren en de meest geschikte invulling van uw woning, zodat de bewoners zo dicht mogelijk bij hun werkplek gehuisvest worden.

Bovenal krijgt u een huurovereenkomst direct op naam van de eindgebruiker. Dus VGVM treedt slechts op als tussenpersoon en u heeft direct contact met het bedrijf dat zijn medewerkers in uw woning huisvest. Korte heldere lijntjes aangaande alle facetten van een ordentelijke verhuur van uw woning.

Geen kosten verhuurder! De makelaarscourtage wordt betaalt door de huurder.

Hoge opbrengst. Tarieven vanaf € 40,- tot € 150,- per persoon per week

Wij werken in opdracht van de huurder, neem direct contact met ons op zodat uw woning binnen een week is verhuurd. Aan een bedrijf, op uw voorwaarden.

Medewerkers uit geheel Europa:

Zuid Europa: Spanje, Portugal, Griekenland

Oost Europa: Duitsland, Polen, Litouwen, Roemenie, Bulgarije

Inschrijven bij Van Gestel Vastgoed Management